Noor Faizah's FotoPage

By: Iezah Azizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Feb-2010 02:40 Email | Share | | Bookmark
Semarak cinta di Taman Pudu Hulu, Cheras

 
 
Assalamualaikum..
Buat teman2 yang dikasihi...
semoga kali sihat... almaklumla skang cuaca x menentu.. penyakit macam2 dok menjengok kita...
aku ni pun kadang2 miung gak... antibodi x kuat... tp alhamdulillah masa aku dok siapkan FP aku ni, aku dlm keadaan sihat....

Lama kan aku x apdet... hehehe bkn apa... sifat kerajinan aku nak meng"apdet" tenggelam timbul... ini lah jdnya... aku rindu sama korang... hehehe kalau sesapa yg ada facebook leh la add aku faimin97@yahoo.com ... aku kerap lepak kat sana..... so gambo2 terkini pun byk di upload kat FB...

Ok la, kang telebih bebelan lak... ni ada sikit gambo aku time aku berjimba jimbut ngan en. somi kat 1 taman.... selalu dok lalu je... kali ni singgah nak berposing kat situ... tp x byk sbb ada abang2 bangla kat situ yg dok usya kitorang.... kan letak kamera + tripod kang risau gak... tu yg x de sgt pics berdua... hehehe layan je la....









*********************************************************************************************************************
*********************************************************************************************************************

Penerima award kali ni dianugerahkan kepada mak buyung kite ni... Pau...
Pau... sori.... lama den peramkan award mu ini.... hehehe sila la ambik & hiasi dlm FP mu... TQ & Tahniah...




Thursday, 14-Jan-2010 10:45 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Birthday di Eita Steambot Restaurant

 
 
Salam semua...
Alhamdulillah... kali ni laju aku mengapdet hehehe...
Juga Alhamdulillah & syukur yang x terhingga ke hadrat Ilahi thn ni ramai kengkawan yang celebrate birthday aku... TQ geng... Aku saaaaaaaaaayyyyyyyyyaaaaaaaannnnnngggggggggg korang semua.... muuuaaahhh...

Kali ni sambutan birthday di Eita Steamboat Restaurant, Wangsa Maju, pada 11 Januari 2010 jam 9.00 malam.... Sambutan kali ni pun sebenarnya untuk meraikan juga salah sorang dari kawan aku ILA ~ http://hanizalia.fotopages.com, birthday Ila jatuh pd hari sambutan ni... dah kebetulan aku punya birthday pun bulan 1 gak maka raikan sekali... HAPPY BIRTHDAY ILA... :flower: :flower: :flower:

Tema kali ni gegirl kaler pink & boboy kaler putih.... hehehe yg ni aku ikut tema sbb aku dah tau...
tp kitorang gak yg sampai lambat atas hal2 yg x dpt nak elakkan (leh terima ke alasan tu? hehehe ), sah2 kami ni dah dicop kapel paling lambat...ekekkee siannn korang tunggu aku perut dah lapo ye... Sorry la kawan2...

Kali ni baru korang nampak aku kuat makan ye.... mana x kuat makan aku kosongkan perut dr siang... petang tu lak memang aku x makan apa2... takut kang aku makan dah kenyang, dah x leh nak menikmati keenakan makanan kat situ... pssttt lgpun aku antu seafood hehehehe tu yg aku leh meratah macam2 tuuuu.....

Dalam dok tengah makan, aku dapat panggilan dr kak azue... aritu diorang (kak azue, kak zu, Pidah & wawa) kata x dapat datang... tup2 malam tu dah ada depan restoren.... hehehe surprise utk Ila sama... aku pun x sangka.... Tima kasih lagi kengkawan memeriahkan majlis ni....

YA ALLAH, KAU MURAHKANLAH REZEKI SAHABAT2 YANG AKU SAYANGI INI, MOGA TAHUN DEPAN BOLEH BELANJA AKU LAGI ... waaaahhhhhh boleh gitu?

Ok la layan je la picas2 ni.... dah x tau dah apa nak bebel... oppsss pesal x de gambo kek? pasalnya, aku x tau apa yg cik abang aku setting gambo keknya golap.... dia x pasan... dah sudah dok belek2 tgk gambo baru pasan gambo tu golap... aku lak x tau nak edit.... huhuhu x pe la nanti korang tgk gambo kek tu kat FP Ila ye.... hmmm arini opismet aku lak buat sambutan utk aku... kamera lak aku x bwk, x de la kenangan dr opismet... x pe la kang berjela la n3 aku bulan JANUARI ni pasal birthday aku je.... hahahahahaha layannnnzzzzzz
















*********************************************************************************************************************
*********************************************************************************************************************

Penerima award kali ni dicopot oleh FarEast .... TQ FarEast sudi gak ko tinggalkan jejak kat FP akak ni ye... sila2 la ambik award yg x seberapa ni gantung kan kat blog mu yg cun tu... TAHNIAH! :flower:



Wednesday, 13-Jan-2010 10:13 Email | Share | | Bookmark
Surprise Birthday Party

 
 
Quote:

Dia memberi tanpa berharap menerima,
Dia hidup dijiwa yang mati bukan mati dijiwa yang hidup..
Dia mengatakan bukan merasakan,
Dia tidak pernah mengerti tapi memahami..
DIA adalah sahabat kami yang terbaik dan terindah……………………..
Dia antara sahabat kesayangan yang dekat dihati kami...

Kerana DIA ..

Atas rasa kasih sayang tak ternilai dan tiada tanding untukmu sahabatku…
Kami berikan hadiah kejutan.. Jamuan Ulang Tahun Yg Ke 32...Moga Ianya
Menjadi Memori Terindah Buat Mu.. === Iezah @ “Chomot” ===

Salam Sayang…Penuh Rasa Kasih Tanpa Sempadan…

Dari UR Honey…UR Darling….UR Gedixss…dan UR Sayang…

CHOMOTT sayannnnnnnnnnggggggggggggg korang semua.....



Salam semua sahabat... moga korang berada dlm keadaan ceria selalu...

N3 kali ni tentang surpruse birthday party yg diadakan di Seri Penang, Cyberjaya pada 9 Jan 10 jam 9.00 mlm, oleh sahabat2ku yang aku sayang & kasihi... TQ Kak Azue, Kak Zue, Wawa & Pidah, chomm sayanggggggg korang semua.......

Apa yg surprisenya... haaaa ini keje en. somi aku ngan diorang la ni... pandai ye dia dlm diam2 mereka berpakat... hari jumaat tu pidah ada sms aku ajak outing nak p menembak sekitar cyberjaya hari sabtu 5.30 pm... aku on je... ye la mana la tau leh blajar2 apa yg x tau kan... aku tya somi aku, dia ok je.. sblm tu somi aku ada tya " awak ada baju & tudung biru x?" ... dlm ati aku pehal lak tya ni... besanya aku yg tentukan dress code ni hehehehe... tp aku iye kan ajela... memang ada... takat tu jela... x de pulak dia suruh aku pakai baju biru aritu... dia diam je la... kalau cakap byk memang dia akan kantoi...

Ari sabtu tu pidah sms lagi kata x jd kul 5.30 sbb kat tempat dia ujan... dia set pkl 8.30 mlm pulak... emmm aku ok je tp aku kata kat dia kul 9.00 je la sbb nak tunggu lepas isyak senang... pidah kata OK, dlm pkl 8.00 dia kol aku ajak p makan, dia dah lapar sgt katanya... aku lak memang kelam kabut la... siap... x baik biar org kelaparan nunggu kita... so dlm pukul 8.20 kami keluar umah.. p umah pidah dulu saing sekali....

Tup tup... diorang bwk kami ke cyberjaya.... ni 1st time aku masuk cyberjaya... hahaha walaupun aku keje kat putrajaya tp aku x pnh jejak cyberjaya... caya x? hehe
Berhenti di depan restoren Seri Penang, sebelah Seri Penang ada Paparich, memula aku ingat makan kat paparich... tup tup masuk seri penang....

Masa masuk dalam tu terkujat aku tgk Kak Azue, Wawa, & kak Zue ada di dalam... siap nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY lagi... terharunya aku.... x pnh org buat surprise ni... tetambah somi aku... pandai gak dia ye... hehehehehe ok la korang layan je la picas2 ni.... next n3 pun pasal sambutan birthday gak tp versi lain pulak.... tungguuu...














*************************************************************************************************************************
*************************************************************************************************************************

Penerima award kali ni dicopot oleh kak CHO ZILA... TQ kak sudi singgah FP den ni haaa.... sila la ambik award den yg x seberapa ni & gantungkang kat FP akak ye....



Monday, 11-Jan-2010 08:53 Email | Share | | Bookmark
It's My Birthday...

 
 
Quote:
Di Kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat sahabat2 aku... Ila yang ke 32 tahun (11 Januari) & Haziera yang ke 31 tahun (12 Januari)


Salam semua....
Apa khabar la kengkawanku sekalian... harap2 semuanya sihat2 & indah2 belaka la ye....
aku menten camni... ok jeeee... Selamat Tahun Baru.. hehehe dah 11 hari berlalu dah thn barunya....

Tgk title atas tu pun dah tau kan apa n3 kali ni.... Sambutan hari lahir aku yang.....? jeng jeng jeng ... 32 tahun dah usia aku... sat jeeee.... dulu masa sekolah nak sangat cepat dewasa.. skang ni dah dewasa, cam nak ulang balik zaman sekolah...

Aku dilahirkan pada 6 Januari 1978, jam 6 pagi di Kampung Padang, Kuala Kedah (@Batas Paip.. tp skang dah x de tempat tu, dah dibangunkan dah jd Taman Marina, tok aku pn dah pindah ke tempat lain tp still dlm area kola kedah lg la... x de la kenangan aku kat sana...)

Hmmm sambutan hari lahir aku kali ni amat bermakna, sbb mak ayah aku datang nak raikan sama2... Ya Allah syahdunya... mak ayah dlm keadaan x sihat pun sanggup mai umah aku semata2 nak sambut hari lahir aku... terharunya aku... Terima Kasih mak & ayah... x lupa gak anak buah aku si Asyraf pun dtg gak nak raikan mak longnya....

Kami raikan di Satay Station, Kampung Pandan... tempat ni memang best... ini kali ke 4 aku ke sana... x de la makan apa pun sekadar makan sate & mee rebus.... kek pun beli hat kecik je sbb kami x kuat makan kek just sbg syarat je, tp kek lupa bwk masa p makan sate tu... hehehe potong kat umah je la ... ok la layan je la picas2 ni ye...














********************************************************************************************************************
********************************************************************************************************************

Penerima award kali ni berjaya dicopot oleh Nani... Tahniah! Tahniah! Tahniah! ... Terima kasih Nani kerana sudi menjengah FP den ni... lenkali datang lagi ye... sila la ambik award den yang x seberapa ni gantungkan kat FP ko nanti ye...





Monday, 28-Dec-2009 09:15 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Adik Eayda

 
 
Quote:
SALAM TAKZIAH BUAT FAZZA RINNA (http://fazzarinna.fotopages.com/) SEKELUARGA DI ATAS PEMERGIAN IBU KESAYANGANNYA PADA JAM 3.00 PTG TD, MUDAH2AN ROHNYA DICUCURI RAHMAT DAN AMAN DI SANA.....MOGA INA SEKELUARGA TABAH MENGHADAPINYA... ALFATIHAH.......



Salam semua sahabat...
selamat pagi isnin... monday blues? hehehehe aku ari2 blues je.... hahahaha
korang cam mana? Ada sihat ka? aku?
sakit gigi maaaaa....... aishhhhh macam2 sakit la iezah ni... sat sakit perut, sat sakit pala, sat sakit gigi hehe.... ni dentist tu punya pasal la, aku dah suruh cabut dia x nak cabut ditampalnya... sudahnya gigi yg ditampal still gak x leh guna... pernah dengar ke org tampal gigi kena bius? aku 2x cucuk maaaa tu pun x jalan.... itu cite 6 bulan lepas... skang sakit tu menyerang lagi.... nampaknya kena cabut gak.... ikut ati aku nak cabut je semua gigi ni pakai gigi pelesu je senang.... huh..

Alamak apa aku dah melalut ni.... okla sambung cite lain lak....
Cuti2 ni byk gak la xtvt kami laki bini... memang x lekat kat umah.... kiranya umah tu cam hotel dah la... hahahaha.... nanti2 la gambar2 tu akan dimasukkan jugak kat sini cuma lambat & cepatnya saja... so kali ni foto2 sekitar majlis perkahwinan adik Eayda, Normala & Zulkarnain pada 13 Disember 2009...

SELAMAT PENGANTIN BARU MALA & ZUL

Eayda ada menjemput semua member2 FPnya ke majlis ni... so kitorang pun memang x de plan apa time tu decide nak p majlis tu la... maka sampai la kami ke rumah mak eayda... tp kami sampai pun agak lewat... pengantin pun dah sudah makan... hehehe, so nak ambik gambo lebih2 segan la pulak...

Terima kasih Eayda & family sbb menjemput kami ke majlis ni... lain kali jemput la lagi hehehe
so layannnnnzzzzz........

















************************************************************************************************************
************************************************************************************************************

Penerima award utk kali ni berjaya di cop oleh Pau.... laju sungguh puan Pau kita ni...
TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH ... Terima Kasih, nanti mai lain ye Pau... , opsss sblm terlupa aku nak wish HAPPY ANNIVERSARY buat Pau & Suami tercintanya, semoga kalian berbahagia hingga hujung nyawa...




[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net