Noor Faizah's FotoPage

By: Iezah Azizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-May-2009 00:53 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Kawin Adik Kak Azue - Part 2

Let the photos talk..........









Saturday, 9-May-2009 23:24 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Kawin Adik Kak Azue - Part 1

Sampai skang ni aku masih lagi tersenyum.. hahahah x tau la... aku rasa happy sangat... utk kali ke 2 nya aku berjaya bertemu ngan member2 FP yang lain2nya.... selama ni hanya bertegur sapa dlm FP je... kali ni bersua muka di kenduri umah kak Azue pulak.... banyak muka yang aku blm jumpa....Dana, Watie, Ila, Kak Azue & Pidah pertemuan kali kedua.... Yang lelainnya 1st time.....

Kalau ikutkan aku nyaris2 x dapat p kenuri ni, sbbnya..... arini aku kena OT... pastu semalam aku sakit gigi (Buat hal lagi gigi aku ni huh...tu la sapa suruh x nak tampal masa lubang dia kecik ni dah besar cabut je la jawabnya) semalam balik keje sakit gigi aku menyerang... aduh x tahannya.... masa hubby aku jemput terus dia bwk aku p kenek gigi kat area umah aku tu... nak cabut x blh sbb dia tgh radang... so doktor bg appointment utk buat rawatan monday ni... dia kata "x pe nanti saya bg mc" hehehehehe mc la aku senin ni..... ...

Tu la agaknya memang dia nak bg aku p kenuri agaknya tu yang x cabut tu, kalau cabut x leh nak makan.... aku pun OT 1/2 day je arini, bwk baju kurung siap2, salin kat opis.... kat opis siap print map nak ke umah kak azue... dah ada map pun sesat jugak... nak kol kak azue takut dia sibuk lak... alih2 kitorang main aci redah je.. sib baik peta gambar ada sekali... blh la tgk sign2 dr gambo tu... akhirnya bertemu jugak... alhamdulillah...

Sampai2 aku tgk kak azue & abang alim dok sambut tamu... geng2 FP yang lain masuk umah kata kak azue... 1st yang aku nampak hubby CT one & hubby pau... sbb diorang dok meja depan... pehtu aku nampak CT one & the gangs (Watie, Wawa, Pidah, Pau, Ila, Syu, Ina, Dana hmmm sapa lagi ek... ... CT akak x sempat nak ambik gambo ngan ko, cepat benar ko balik ke akak yang lambat... hahaha...

Dok makan jap nampak Pakcik PI, lepas makan p jumpa pakcik PI sat.... nampak gak abang Meor Jay, tp x berapa nak kenal sbb Abang Meor nampak muda kat luar... betul x tipuuuu...... , bila diorang panggil baru rasa yakin itu abang Meor... dah sudah makan lepak2 ngan geng lain pastu kak Baayah lak tiba & diikuti oleh Mira.... pastu apa lagi sesi bergambar la..... So layan gambo2 ni.. rasanya nak kena buat 2 N3 ni....












Dari Kak Zaiy, Thanks Kak.....



Wednesday, 6-May-2009 11:55 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Ibu...

Di kesempatan ni aku nak ucapkan SELAMAT HARI IBU buat WARGA FP & BLOG, dan dah tentunya khas buat MAK & MAK MERTUA aku....

Buat Mak Aku....
Mak,
Cek saaaaaaayyyyyyyyyaaaaannnnnnnngggg mak, segala pengorbanan yang tlh mak bg x dapat cek nak balas di dunia & akhirat..... semoga Allah melindungi famili kita dari sebarang keburukan... Dan semoga mak diberikan kesihatan yang baik...

Buat Mak Mentua....
Mak,
Terima kasih kerana melahirkan seorang anak bergelar suami buat iezah & menerima baik iezah sebagai menantu...Iezah saaaaaaayyyyyyyyyaaaaannnnnnnngggg mak.... begitu jugak mak semoga Allah melindungi famili kita dari sebarang keburukan...

Aminnnn....






Gambo yang 2 lagi tu waktu aku makan di Nando's, JJ Maluri aritu.... & menerai tudung yg tgh glamor skang ni tudung Ekin... tp ni tudung aku bkn Ekin punya... heheheheh memula tu seriau gak nak pakai, tgk org lain pakai cantik je, muka aku ni dah la boolat, alamak nampak lagi boolat la.... aku test beli yang murah dulu... hehehehehe tgk2 boleh pulak, ok laaa..... kena gak la ngan muka aku... lepas pada tu yang stat beli lg.... tp yang murah je....

Terima sejambak bunga ros cantik dari kak Hanaz @ http://hanazmanis.fotopages.com tp aku letak berjambak2 hehehehehe Thanks kak, nanti bagi lagi ekkk






Sunday, 3-May-2009 23:07 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Hari Pekerja 2009

1 Mei aku ke Nilai.. tp x byk gambo yang disnap, so aku malas nak upload gambo... Gambo2 yang ni pulak masa aku p perhimpunan ari pekerja kat Stadium Putra Bukit Jalil, aku p sendiri sbb umah aky dah dkt ngan Bukit Jalil.... member2 yang lain p dgn bas jabatan sbb diorang dr. Putrajaya...

Hubby aku pun mewakili jabatan dia jugak... tp kami x p sekali sbb dia p ngan geng dia, aku p ngan geng aku, kat Bukit Jalil pun kami x terserempak, cuma bila duduk dikerusi aku blh nampak jabatan dia & dia blh nmpk Jabatan aku, kiranya cam duduk berhadapan la tp jauhhhhh.... kamera pada aku.... hehehehe so muka aku la yang byk....

So layan je laaaa.......















1) BILA KALI TERAKHIR ANDA CUCI TOILET?
Ari Jumaat 1 Mei , x de keje nak buat cuci toilet laaa

2)PENCUCI APA YANG ANDA GUNAKAN?
Macam2 gak... tp biasanya guna yg COSWAY punya & Clorox jeee... senang x yah susah2 sental.... hehehe tp x tahan bau clorox...

3) DALAM 1 MINGGU BERAPA KALI ANDA MOP LANTAI? KENAPA?
Depends pada ketidakceriaan lantai.... kalau rasa x ceria kerap la mop... kalau rasa ok je, lambat la nak mop....

4)APA TUGASAN TERAKHIR ANDA SEBELUM MENJELANG MALAM?
On lampu laaaaa…

5) APA MENU HIDANGAN MAKAN MALAM ANDA YANG PALING SIMPLE?
Naget... senang, panaskan minyak campak je nuget ramli dlm kuali... dihidangkan bersama sos cili & mayonis... hehehehe.... tu yg paling malas la... kalau rajin sikit nasik goreng ikan bilis je....

6)MINUMAN SELALU ANDA BUAT WAKTU PAGI?
Teh o @ Neskepe o @ Milo

7)SEBELUM TIDUR APA YANG ANDA SUKA LAKUKAN?
Cium minyak cap kapak, kengkadang lumur minyak cap kapak kat muka... pastu pejam mata.... x pun membaca, nak bagi lali.....

BADAN ANDA...

1) BERAPAKAH BERAT ANDA SEKARANG DAN JUGA KETINGGIAN ANDA?
Tinggi = 159cm..... Berat = 63-65 kg (Not so sure, sbb kalau naik besanya sampai 65kg kalau turun pun takat 63kg, lg pun dah lama x timbang ni... heheheh)

2) BERAT PALING TINGGI DALAM SEJARAH?
Rasanya 67 kot

3) APAKAH MAKANAN SAMPINGAN ANDA UNTUK MEMILIKI TUBUH BADAN LANGSING?
Dulu minum TEH ORANG KAMPUNG, tp x larat asyik nak ke toilet je... peh tu skang ni x de dah la... sbb makin aku diet makin aku kuat makan & makin bertambah berat badan aku... so skang ni let it go la... nak gemuk ke nak kurus, aku x kisah

4) BERAT YANG PALING RENDAH YANG PERNAH ANDA DAPAT? USIA ANDA KETIKA ITU?
Dalam 52kg hmmmm awal 20 an kot... x ingat tp yang pastinya lepas sekolah & kolej dah time tu...

5) ANDA PERNAH SERTAI PROGRAM PELANGSINGAN?
X pernah...

6) APAKAH DIET YANG ANDA AMBIL UNTUK MEMILIKI BERAT ANDA YANG PALING RENDAH?
Bak kata kak Aini jangan makan malam... tp aku ni kengkadang jarang gak makan malam... tp kalau masak aku bedal camtu jugak.... hehehehe

7) APAKAH YANG MENYEBABKAN BERAT BADAN ANDA NAIK MENDADAK?
Makan ikut dan je, no kontrol2.....

APAKAH TARGET ANDA UNTUK KURUS SELEPAS INI?
ingat nak dapat 50kg... tp boleh ke? hehehehehe

9) MILIKI GAMBAR ANDA DULU DAN KINI?
Ada 1999 compare 2009

10) SILA UPLOAD...?.



11) HARUS MENJAWAB TAG YANG TERTERA NAMA DI BAWAH?
CT (cinta).... Kak HANAZMANIS.....kak ZAIY....TI Hot Momma....



Thursday, 30-Apr-2009 09:52 Email | Share | | Bookmark
@ My BIL's Convo...

Selepas berjimba2 di ari sabtu aritu bersama2 ngan TKB, ari ahad kononnya aku nak relax.... sbb Senin tu nak p Politeknik, Tanjung Malim (PTM), adik hubby aku yang no.3 tu konvo... tp x jugakkkk.......Ari ahad tu kitorang kuar jugak find some stuff for my father....

Senin tu kitorang bertolak dr umah di Cheras dlm pukul 9.00 pg, pastu singgah Gombak ambik Adik2 ipar aku, sbb mentua aku dah gerak dulu ke PTM dlm pukul 6.00 pg derang dah pegi.... sbb diorang blh masuk dewan, kitorang g awal pun dok melangut kat luar je... heheheh itu yang kitorang g lambat tuu.... sampai sana dah pkl 12.00> tghari x lama lepas tu majlis konvo utk aritu pun selesai....

Maka sesi bergambar la pulak.... heheheh jangan terkejut... memang kami pilih kaler oren.... semua pakai oren.... saja je la nak sedondon kononnya... nak bg gambo nampak cantik....
selesai semua, kitorang bertolak balik KL tp mentua aku singgah ke umah kakaknya kat area situ gak... kitorang x singgah sbb rasa penat sangat... lg pun esok nak keje... hubby aku la, aku lak sambung lagi cuti, Rabu baru naik keje....












[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net