Noor Faizah's FotoPage

By: Iezah Azizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Dec-2009 13:15 Email | Share | | Bookmark
My New Niece ~ NUR DAMIA INSYIRAH

 
 
Quote:
SALAM TAKZIAH BUAT KAK FARAH (http://farahbakty.fotopages.com/) SEKELUARGA DI ATAS PEMERGIAN PAPA KESAYANGANNYA ALLAHYARHAM HAJI ABDUL HALIM, SEMALAM (21/12/09) JAM 12.20 TGHARI DI HUKM, JENAZAH TELAH SELAMAT DIKEBUMIKAN DI KUBUR BANGGOL JAM 8 PAGI TADI (22/12/09)... MUDAH2AN ROHNYA DICUCURI RAHMAT DAN AMAN DI SANA..... ALFATIHAH.......


Quote:
Award yang berjaya aku copot kat FP ezza... TQ Ezza...



Assalamualaikum....
selamat semuanya ye.....
Photo2 ni semasa aku visit ahli keluarga baru kami...
Kebetulan tok & tok wan aku dr kedah trurun Pahang, maka mak & ayah aku bwk diorang naik KL...
so dpt la tok & tok wan aku tgk cicit nye yang ke 6...















*********************************************************************************************************************
*********************************************************************************************************************

Pencopot tempat pertama untuk N3 Birthday iman dibolot oleh ibu iman sendiri.... Zura... hehehehe
bagus2... lenkali mai lagi ye zura... Tahniah! Tahniah! Tahniah!
sila la gantung kan award aku yg seberapa ni kat FP hang zura.... ambik tau....





Monday, 14-Dec-2009 09:45 Email | Share | | Bookmark
Birthday Iman

 
 
Assalamualaikum...
Salam ceria utk sahabat2 alam maya ku....
sihat ke korang... aku dah baik sikit dr batuk2 tp still ada lagi la cuma x kerap sgt batuknya....

Kali ni aku nak paparkan foto2 semasa aku menghadiri jemputan Zura http://alwiera.fotopages.com sempena birthday puteri kesayangannya Nuriman Aina... bertempat di rumahnya di Bangi, pada hari sabtu 5.12.09... sebenarnya hari sabtu tu aku berkampung di umah mentua aku di Gombak, sbb mentua aku buat kenduri doa selamat & khatam Quran utk my Bil yang akan di khatankan keesokan harinya, tp N3 khatan tu hubby aku dah publish kat FP dia.....

hmmm habis je kenduri dlm jam 1.00pm lebih, kami mintak izin la nak ke Bangi.... pg tu sms kak azue & watie, kak azue kata 1.30pm nak ada kat sana, watie lak katanya lewat petang baru nak p sana, heheehe dia tgh menjelajah bukit tinggi aritu... hmmm rasanya memang x sempat nak g sana on time.... so kitorang tawakal je la x kisah la sampai pkl bape...

on de way lak tu jalan jem ya amat2 kat highway ulu kelang tu... perghhhh x pnh dia jem time tu dia jem lakkkk... aduhhh kitorang sampai pun dlm pkl 3.00 lebih rasanya..... 1 st time aku g sana sib baik kak azue fwrd direction yang disms zura.... senang la perjalanan kami.... sampai2 aku dah nampak kak DOD & Pidah baru turun.... diorng nak balik dah... kami lak gantinya... ok la layan je la picas2 ni..... susah betul nak ambik gambor anak dara ni.... almaklumla member tgh semangat nak main, kawan2 tgh ramai.... hehehehe ... x pe la iman at least ada gak gambo iman ngan acik ye hehehe












*****************************************************************************************************************
*****************************************************************************************************************

Kali ni pencopot terpantas FP ni di copot oleh Ita... TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH! :flower: :flower: :flower: , Ita ambik la award aku yg x seberapa ni.... gantung kat umah hang ye.... lenkali mai la singgah lagi noooo.....



Monday, 7-Dec-2009 00:44 Email | Share | | Bookmark
Berjaya Times Square....

 
 
Salam Semua Sahabat ku....
Sihat ke korang... heheheh aku tau korang sihat....
kalau sakit pun sakit2 manja je kan? kan? moga cepat sembuh...

Aku?
Ada sikit batuk lah.... insyaAllah 2/3 ari nanti baik la kot... mudah2an....

Ok la...
kali ni aku nak publishkan fotos2 yang tlh diambik 2 minggu lalu... lama ke? x kisah la janji ada dari x de kan? kan? kan?
Ni time aku berjimba-jimbut ngan adik2 ipar aku di Berjaya Times Square @ BTS.... alkisahnya my SIL ada beli camera kat sini... so ada problem sikit... tya kitorang, kitorang pun bknnya arif sgt pasal masalah kamera ni... so decide p balik la kedai yg dia beli tu....

Lepas pada tu kitorang ronda2 jela kat bawah tu... sambil tgk live performance dari adik2 cilik sempena krismas.... x lama la kitorang kat sana, ada la dlm 2 jam lebih je, pehtu balik singgah McD ... nyam nyam nyam prosperity burger kegemaranku..... ok la layan jela picas aku kali ni....












************************************************************************************************************
************************************************************************************************************

Penerima award kali ni ialah Kak CHO ZILA... TQ kak sudi menjengah FP den yang x seberapa ni....
meh ambik award ni gantung kat umah akak... foto 2A penghias award utk akak kali ni... TAHNIAH! TAHNIAH






Wednesday, 18-Nov-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
Jom Tengok 2012

 
 
Salam semua sahabat.....
Hmmm kali ni aku x tau nak cite apa.... so layan je la gambo2 ni,
nak tau cite? haaa kat gambo tu dah ada citenye... heheheheh
hmmm tp x cite x best gak kan... ok la cite je la...

Hari Sabtu lepas yakni bersamaan 14.11.09... kitorang dapat free tiket nengok wayang 2012 dr exabytes melalui forum bincang.net tayangan jam 5.30pm.... sebenarnya tiket ni milik salah sorang member forum BDN tu... tp ada halangan lak utk dia menghadiri jemputan tu maka di passnye tiket tu pada kami.... Alhamdulillah.... TQ PU3 CUTE..... aku memang nak sangat tgk cite ni sbb promo dia nampak cam best je.....dah lama aku x p OU dulu masa bercinta dulu ada la.. itu pun p jenjalan je x pnh aku tgk wayang kat situ... ni 1st time la aku tgk wayang kat OU ni... hmmm tempat dia memang selesa & luas... kena lak kitorang dpt couple seat hehehehehe

Kalau nak buat kesimpulan pasal cite ni.... hmmm apa yg boleh aku kata aku bg 3 bintang dr 5.... boleh laaa dr x de kan? lain org lain penilaian dia.... bg aku biasa2 je... maybe ada setengah org anggap cite ni dah best giler dah, itu terpulang pada diri masing2.....

Lepas tgk wayang, kitorang bergegas ke IOI mall puchong lak... saje jela nak gather2 ngan kak Azue, Kak Zu & Wawa, diorg pun tgk 2012 gak tp tayangan jam 10.30 malam..... lepak2 la kejap posing sana sini sikit pehtu diorang masuk panggung kitorang pun balik umah... heheheh
ok la layan je la....















********************************************************************************************************************
********************************************************************************************************************


Penerima Award kali ni dimenangi oleh NUANZA.... Tahniah NUANZA
Sila la ambik award den yang x seberapa ni & gantungkan di rumahmu... sila sila sila....
Terima kasih ye... lenkali singgah la lagi & copot la lagi....




Tuesday, 10-Nov-2009 00:16 Email | Share | | Bookmark
Limau Oh Limau...

 
 
Salam semua....
Kali ni punya n3 x de muka aku.... hehehehe
sbbnya........... aku x p ke mana pun minggu lepas... almaklumla keadaan cuaca yg x menentu ni..
kengkadang ujan pagi.... petang cerah..... pagi cerah... petang pulak ujan... so x leh nak buat plan..
so dok umah la buat apa yg patut....
usah kata FP aku, ngan umah2 aku bersawang lama x mengemas so xtvt mendobi umah la pulak & apa2 yg patut didobikan

So dari x de apa nak di uploadkan... meh la aku upload apa yg ada kat umah aku....
Baru2 ni p pasaraya HERO kat umah aku tu... nak beli buah... tp blur nak makan buah apa...
dlm dok terpikir2 tu aku nampak ini buah lahhhh...... waaaahhhhh lama x makan...
cicah kuah kicap best gak nih... maka ambik la sebijik.... sesambil kupas buas ni sesambil snap gambo...
hmmm... ok gak ni leh buat n3 ( kataku dlm ati ) so ni lah hasilnyaaaaa.....
Isi yang ni kaler putih tp aku lg suka yg kaler pink.. makan saja pun sedap...
yg putih ni nyicah memang sedap.... so layan je la ek.....











********************************************************************************************************************
********************************************************************************************************************


Penerima award pencopot terpantas kali ni dimenangi oleh MR. OLEX kite.... org kampung koi ni.... TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!
So MR OLEX... sudi2 la ambik award koi yg x seberapa ni... hiasila FP awok dgn award ni.... Terima kasih sbb sudi singgah sini..... jgn jemu2 datang lagi ye....




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net