Noor Faizah's FotoPage

By: Iezah Azizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Nov-2009 09:50 Email | Share | | Bookmark
Kenangan di Proton City, Tanjung Malim, Perak

 
 
 
Hai salam semua... salam sayang buat sahabat ku yang dikasihi...
Kali ni aku cuba merajinkan balik diriku mengapdet FP ni....
tp tu la sumber x de la pulak... hehehehe semenjak 2 menjak ni, kurang sikit perjalanan kami.....
tetambah skang ni every sabtu aku di opis kena OT daaaa.......

Ok la.. ni ada beberapa pic yang kitorang sempat ambik masa kitorang p hantar adik ipar aku Syuhada ( Adik En. Hubby aku yg no.2 ) balik ke rumah sewa dia di Proton City aritu.... Syue ni ambik DPLI kat UPSI sini.... dah habis UTM thn lepas masih x dapat2 keje so dia decide ambik DPLI ni.... pehni jd cikgu leee... kena lak ngajar form 6 hehehehe ade kene ngorat dek anak murid je ni... hehehe

Tp kan tempat ni memang cantikkkkkk........ dengan gunung ganang keliling..... perghhhh best la kalau nak buat photoshoot x byk kami boleh snap sbb sampai sana pun dah petang... x lama tu dah gelap... so x dapat la byk gambar yg nak ditunjukkan....

Okla ... layan je la ye....















**********************************************************************************************************************
**********************************************************************************************************************


Penerima award kali ni Puan Azue kita....
Ni pun 1st time kak azue dapat award den ni kan? kan? kan?
Tahniah! Tahniah! Tahniah!
Meh kak ambik la award den ni gantung kat FP kesayanganmu itu..... sila2....
TQ ye kerana sudi mengunjungi FP den yg x seberapa ni....




Monday, 2-Nov-2009 04:00 Email | Share | | Bookmark
Pertunangan Adikku....

 
 
Salam Sayang buat sahabat2 ku....
Hehehehee skang ni menunjukkan jam 4.13 am di screen PC aku.... aduhai... x leh tido la pulak.... so x pe la aku edit la apa yg patut sambil ditemani rancangan TV di ASTRO Prima.....

Ni cite minggu lepas... adik bongsuku telah disunting sang kumbang.... hehehehe
kelam kabut gak la...aku somi isteri & famili adik ku Ina (mama Asyraf & Qaseh) je yg balik... 2 lg adik aku x balik sbb masing2 kena keje... ye la lgpun ayah aku bg tau org dtg nak merisik je..... so x balik pun x pe.....

Kitorang pun x dela prepare apa2.... dah kata merisik.... alih2 malam tu diorang kata nak tunang terus... ah sudah.... hantaran apa nak buat? baju apa nak pakai? aiseymannnn pehal la jd camni.... sib baik la belah sana kata x payah hantaran2, hantarannya masa nikah nanti.... ye lah dah malam mana mau carikan... esoknya dah majlis.... kalau siang tu boleh la gagah jugak....

Tp yg dtg pun adik beradik & mak ayah bakal Ipar aku je....
Aku & Ina jd Chef of the day.... menu kami sambal udang petai, tomyam, ayam goreng & sambal belacan + pucuk ubi rebus..... pg tu masa dia mula2 sampai mak aku jamu cucur udang..... kami 2 beradik la kelam kabut, dgn nak masak lagi nak mekap adik aku lagi... hahahaha mekap hantam kromo je la.... baju tu pun baju aku dulu... tp bukan baju tunang... saja aku beli masa aku bujang2 dulu.... jiran pun ayah aku x sempat nak panggil sbb masing2 ada hal... kebetulan kat umah aku ada kenduri... tp ada la sorang dua peneman mak ayah aku.....

Kali ni memang x de muka aku sbb aku x sempat nak bergambar... ke hulu ke hilir... Gambar sarung cincin x ambik sbb cincinnya dihantar 5 hari kendian....ada ka? sbbnya famili lelaki salah faham... diorang ingat pinangan x diterima... aiyakkkk masa tunang tu just bincang2 apa yg patut.... insya Allah kalau x de aral maybe tahun depan kendurinya... x pe la yg penting semuanya dah selamat..... tunggu hari besarnya la pulak......




Siti Naqiah with mak





Asyraf saaaayyyaaannnng Mak Su







*****************************************************************************************************
*****************************************************************************************************


Pencopot paling fofular... sapa lagi kalau bukan Puan Pau kita... memang pantas puan Pau mencopot sana sini ... meh Pau meh sila2, gantung la award den ni ha.... Tahniah, tahniah



Thursday, 29-Oct-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
Lawatan Ke Institut Kraf, Rawang

 
 
 
Salam Semua Sahabat... Salam 1 Malaysia.....
Hmmmm... apa nak cite ek?
Kali ni aku letak gambo aku ngan kengkawan opis aku masa p lawatan ke Institut Kraf, Rawang
pada minggu lepas..... lawatan anjuran PUSPANITA

Syok gak p sini sbb kitorang berpeluang merasa sendri melukis batik.... best wooooo....
tp aku cincai je sbb aku memang x pandai melukis..... x kisah la janji jadi.....
tu gambar2 bunga yang herot petot huduh tu aku yg buat dr stat.....
melukis atas kertas------> lukis atas kain--------> canting-------> kaler semua aku buat sendri...
berpoluh2 gak lak... tp last background budak2 institut Kraf tu tolong selesaikan
yela tgk aku dok terkial2... alih2 diorang offer diri nak tolong siapkan....
hehehehe dapat la souvenir hasil kekreatifan sendiri hahahaha

Ok la korang layan la gambo2 ni... sori la ek... gambar agak kureng sikit...
cam byk silau gambar2 ni....cik Non aku majuk aritu...
dia nak adik kotttttt hahahahaha













**********************************************************************************************************************
**********************************************************************************************************************


Penerima2 Award:-

Yang Pertama

Puan Pau kita.... heheheh untuk N3 EPU'S OPEN HOUSE... so pau... meh la collect awardmu ini..... den dah lunaskan hutang award ni ....... sila2 la ambik & gantungkan kat FP kesayangan mu itu... TQ rajin ko mencopot FP kawan2 kan? nak kena ambik semangat ko sikit nih.... hehehehe




Yang Kedua

Puan Naniiiiiiiiiiiii....... untuk N3 APA CITER heheheh ni 1st time ko dapat copot FP den ni kan? Tahniah! Tahniah! lenkali meh la lagi ye..... sila la ambik & gantungkan kat umahmu....






Friday, 23-Oct-2009 02:07 Email | Share | | Bookmark
Apa citer?

 
 
 
Salam semua sahabat....
Rindunya aku pada koranggggg... dah lama aku x lawat kawasan korang...
heheh cam YB lak.. ekekeke....

Sebenarnya byk story yang nak distorykan.... tp apakan diriku yang x berdaya ni.....
byk halangan utk aku mengapdet FP ku ini.... mood pun x mari.....
bila time bukak je FP kononnya nak apdet, nak edit gambo.... tetiba mood tu terus ilang...
ok x reason aku?
x pe la untuk kali ni aku selitkan jugakla sekeping dua gambo aku terkini...
mana tau kot dah lama x apdet korang pun x kenal aku dah... so aku tepek la sikit...

Minggu ni aku balik kampung... so maybe ada new story utk kengkawan ku nanti...
hehehehe tungggggguuuuuuuu........

pst......... Pau den utang ko award 1... nanti next n3 den publish ekkkk.... nanti ko dtg ambik tau..
layannn.....





Wednesday, 14-Oct-2009 09:37 Email | Share | | Bookmark
EPU's Open House

 
 
 
Salam semuaaaaaa........
Wah ini gambo panas... baru kuar dr oven... hehehehehe
kiranya event dia baru je berlaku terus je aku apdet dlm FP....
tp bukan x sat berlakunya... ini semalam (13 October 09) punya event...
hehehehehe ini hari aku ada baaaaannnnyyyyaaaakkk rajin....

EPU adalah tempat aku berkhidmat.... so ada beberapa seksyen dlm jabatan ni....
Aku lak di Seksyen Khidmat Korporat & Antarabangsa....
So OH kali ni secara potluck... that means, setiap seksyen kena sediakan satu menu...
kami lak kena buat laksa penang..... so hire catering jela masa food testing kemain sedapnya...
Tp time event uwekkkkk.......... bengang jeeee.........
x tau la aku org lain, tp aku memang x leh dekat ngan laksa ni... busuk amat...
ada ka dia p campuq petis terus dlm kuah, mana x membukit busuknya....
patutnya petis ni letak kat luar so sesapa nak ambik, ambik la....
Aku yg hantu laksa ni memang x leh makan....... aparaaaa..... sib baik makanan lain byk....
Pic. makanan aku x ambik... aku ambik pic gerai seksyen aku je...
bila time makan sibuk cari makanan x sempat nak bergambo hehehehe

OH EPU thn ni meraikan anak2 yatim dr RUMAH AMAL LIMPAHAN KASIH, Puchong ....
hehehehe Rumah Amal yang TKB, Fotopages Team & Syawal FC raikan masa bulan Ramadhan aritu...
aku pun x tau... ingatkan umah anak2 yatim yg lain sbb diorang ada 2/3 pilihan....
Alhamdulillah Rezeki diorang.....

tp yang bestnya dpt gak aku bergambar ngan Pak Menteri kami ni, TAN SRI NOR MOHAMED YAKCOP .... so sporting.....











******************************************************************************************
Penerima Award Untuk N3 TERJAH BIRTHDAY WATIE @ TAMAN MELAWATI
dicopot oleh PUAN PAU ~ http://fauzana78.fotopages.com kita ..... TQ Pau... nanti mai lagi
yeee....




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net