Noor Faizah's FotoPage

By: Iezah Azizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  [34]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Mar-2006 07:21 Email | Share | | Bookmark
Gambar kahwin 'At

Suamiku & abah mertua ku
dengar ceramah dulu ni
t'paksa la nk wat cam mana dah nk jd laki org kena la dgr nsht
View all 26 photos...
Gambar2 nikah adik lelaki aku di Tapah , Perak ( belah pengantin perempuan ) pada 19 Feb. 2006

sebelum bergelar suami ..... jeng jeng jeng...


sesudah sah menjadi suami orang.....


akad nikah time




sampai umah pengantin perempuan... hehehe jangan mare payung tu ditaja oleh kurnia insurance... ekeke ...


panas beb... bunga telor yang disponsor oleh aku.... buat sendrik tu... berat kemain...


sesi membatalkan air sembahyang... hmmm cayang abang...



bersanding..



makan time...






Wednesday, 7-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner Hubby akhir tahun '05

Masa dinner KWSP pd 18/11/05 @ Hotel Hilton KL
Tarikh : 18 November 2005
Tempat : Hotel Hilton, Kuala Lumpur




ini masa mula2 sampai, kitorang check in kat hotel tu, just 1 night je, sbb masa ni transport x de, malas nak ambik cab, padahal umah aku ngan hotel ni masa ni bknnya jauh pun.... hotel ni kat sebelah KL Sentral, masa ni aku dok Gombak.... biasa la kan kalau dinner mesti abis lambat, so we decided to check in hotel....

tp yang bestnya.... pihak hotel tu bg kami no. bilik tu 1811, bersamaan 18 november... hehehe kenangan...



ini la suasana dlm dewan makan.... kalau x silap aku hidangan malam tu makanan china... tp halal la...x byk gambo dlm dewan makan, sbb hubby aku malas nak ambik gambo.... tp dia ada la ambik gambo ngan pija penyanyi tu & bob lokman sebagai pengacaranya...



sempat posing sat.....



time to check out



gambo2 lain? opsss sensored



Tuesday, 8-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
shaggy

time to sleep huwaaaa
 
Dpt kwn br Beckham tp dia ni pun tah ilang tah ke mana








sesaje ngetest hehehehe


[<<  <  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  [34]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net