Noor Faizah's FotoPage

By: Iezah Azizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Oct-2009 03:42 Email | Share | | Bookmark
Terjah Birthday Watie @ Tmn Melawati

 
 
 
Salam semua sahabat....
waaaa makin slow la ini FP....
apa sudah jd ye???
tah la x tau nak kata.... sibuk ber FB je... FP dilupakan.....
x pe la slow2 pun kena apdet gak kan?
rindunyaaaaa.........

Ok la ni kisah pada malam senin 5 Oktober 2009 @ 9.30 malam...
kami telah berpakat ramai2 untuk menerjah umah watie.... saja kasik terkejut dak watie..
memasing bwk makanan ala2 potluck... x nak menyusahkan tuan umah....
heheheheh memang terkojuit dak watie kena sergah.....
ok la layan je la gambo2 ni sbb kat FP memember yang join ramai yg dah publish...
so dah ada citenye...













****************************************************************************************************

Penerima award kali ni....... Saudara IMAZAM ~ http://matdesigner.fotopages.com ... ini kali ke 3 imazam berjaya mencopot... TAHNIAH ... meh la ambik award ni & gantungkan kat FP anda ye...





Thursday, 1-Oct-2009 22:35 Email | Share | | Bookmark
Open House @ Umah Kak Azue, Puchong

 
 
 
Salam Semua Sahabat....
Salam Aidilfitri.... masih lagi suasana hari raya.... SELAMAT HARI RAYA SEMUA .......ramai ke yg buat Open House (OH) ke thn ni? Aku lak x de mood nak buat OH thn ni...almaklumla keadaan ekonomi yg x stabil skang ni... heheheheh sikit sebanyak effect gak poket kitorang.... ekeekekekekeke

Ok la ni aku nak paparkan kenangan ber ''OH" yang pertama aku hadiri ini tahun.... di rumah Kak Azue ~ http://azueriena.fotopages.com pada malam Sabtu 26 September 2009.... majlis ni berbentuk pot luck, aku bwk kuah lodeh je... x tau nak buat apa...

Ramai gak yg datang malam tu.... aku lak dr Jalan Klang Lama sbb hantar member aku dr Pahang ke umah adiknya di situ dulu .... so lambat la kami tiba ke umah kzue...
dlm pkl 9.00 mlm gak la kami sampai janji lepas maghrib....

Makan gelak makan gelak, gambo bagai dlm pkl 12 > mlm kami gerak balik... kalau ikut ati memang nak stay lama.... tp apakan daya..... hehehehe
Ok la layan la picas2 ni ye....

















@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Award yang aku dapat dari kak Azue sbg pencopot terpantas.... hehehehe TQ kak... payah benar nak copot... akhirnyaaaaaa......
lihat la dunia.....




@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Pencopot terpantas untuk 2 N3 aku yang lalu di terima oleh :-

1) LELA http://tiwabanos.fotopages.com untuk N3 : NUR KASIH RAMADHAN @ RMH AMAL LIMPAHAN KASIH, PUCHONG.... Tahniah Lela... meh ambik & sudi2kan la gantungkan kat umah Lela ye....
TQ kerana sudi berkunjung ke FP akak ni.....




2) MALA http://izzatijafni.fotopages.com untuk N3 : MARI AMBIK KAD RAYA.... Tahniah Mala... sudi2kan la hias umahmu dgn award den ni ha...
Terima kasih atas kesudianmu mengunjungi FP ku ini.....



Wednesday, 30-Sep-2009 01:23 Email | Share | | Bookmark
Mari Ambik Kad Raya

 
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK NEXT N3......... TQ ALL...

Tinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......... kad raya... kad raya....

Salam Semua Sahabat.....
Semoga ceria sentiasa.... sila2 la ambik kad raya ni & gantungkan di umah masing...
kali ni kami berdua share kad raya

Di bulan & hari yang mulia ini, kami berdua menyusun 10 jari ...
memohon keampunan dan kemaafan dari teman2 FP sama ada yang pnh jumpa ke x pnh jumpa ke, mungkin ada tersilap kata & tingkah laku yang x sedap didengar & dipandang oleh kalian... jutaan maaf dipinta....

Maafkan kami .....ten ten ten ten....
Maafkan kami .....ten ten ten ten....
Maafkan kami... maafkan kami..... maafkan kami......




Kad Raya dr teman2......Makacihhhhh semuaaaa....Aku sayang koranggggg... muahhh .......












SILA SCROLL KE BAWAH LAGI UNTUK NEXT N3......... TQ ALL...


Tuesday, 15-Sep-2009 11:54 Email | Share | | Bookmark
Program NUR KASIH RAMADHAN @ Rmh Amal Limpahan Kasih, Puchong

 
 
Assalamualaikum Sahabat2 ku yang dikasihi.....
Sempena hari baik & bulan baik ni, geng2 fotopages bersama dengan beberapa company lain join venture utk meraikan anak2 yatim di Rumah Amal Limpahan Kasih, Puchong...

Aku sebenarnya berbelah bagi nak p sini, tp aku kuatkan hati... sbb aku memang x leh nak tgk budak2 ni... sayu je.... pernah masa aku kat Muzium waktu aku buat inhouse guide utk anak2 yatim ni aku x leh nak cakap... terkelu seketika.... tah la sedih mengenangkan nasib mereka & bersyukur dengan nasib aku.... sbb tu la kalau korang tgk gambar2 dlm ni aku x berapa nak campur dengan diorang, hanya tgk dr jauh je... tkt x leh menahan perasaan sat gi....

Hmmm... tp aku agak ralat la jugak.... malam tu kami balik awal... x sempat nak bergambar dengan anak2 yatim ni.... x pe la mungkin tahun depan insyaAllah kalau ada lg program camni aku nak ikut lagi.... x byk sumbangan aku utk mereka2 ni, sekadar kehadiran kami utk memeriahkan lagi majlis.....
majlis bertambah meriah dengan kehadiran Shawal AF bersama Fan Clubnya...

Okla korang layan la foto2 ni ye....




















**********************************************************************************************************************

Award untuk N3 JM Bariani, Bangi & Tasik Idaman, Bangi dicopot oleh.......
IMAZAM ~ http://matdesigner.fotopages.com ..... Sorry Imazam... aku x tau nak letak gambo apa, sbb muka ko payah nak jumpa...... so aku ambik award yang sama la bg balik.. hehehehe... boleh la ye, lgpun leh tolong iklankan... ... sila2 ambik .... ... nanti ko copot lagi den cari muka ko sampai jumpa....






Friday, 11-Sep-2009 22:40 Email | Share | | Bookmark
JM Bariani, Bangi & Tasik Idaman, Bangi

 
 
 


Salam semua sahabat.......
Wah wah... memasing sibuk dgn persiapan raya ye... ada yg awal2 lagi dah siap gantung langsir baru.... tp persiapan anak2 la yang paling meriah kan... mak ayah x de baju baru x pe janji anak2 dapat baru... tentula seronok tgk diorang seronok.... kan?

Ada yg sibuk membaking kuih muih, kek segala... ye la buat sendiri pueh hati, kalau beli kang ada yg keras la x sedap la, nak makannya ramai... belinya sikit mana cukup dah tu mahal pulak... buat sendri byk mana pun x pe...... ada yg sibuk jahit menjahit, sulam menyulam, manik bermanik heheheh masing nak vogue di pagi raya..... bestnyaaaa

Tapi aku??
Baju raya ...... tah mana hala tah... x nampak bayang pun lagi ni... bila la nak p beli...
kuih raya?... thn ni 1 pun aku x tempah, nak buat? hehehehe cek x reti + malas sama
nampaknya main tunjuk2 kat mydin ke kat jln TAR ke... tp bila nak p? besanya yg ditempah dr member2 la sedap sbb diorang buat sendri... yang ditunjuk kebanyakannya kilang2 yg buat rasanya ala2 boleh je gitu.....

Ok la kawan....
Meh la kita sambung xtvt aku baru2 ni.... hari Khamis, 10 September 2009, yakni pada malam keliwon, time org lain sibuk terawih.. aku lak sibuk jalan hehehehe.... jumpa wakil dr Shawal Fan Club (SFC) kat Restoran JM Bariani, Bangi Eyla & Seri (btl ke aku eja nama korang nih?) utk membincangkan xtvt utk meraikan anak2 yatim di PROGRAM AMAL NUR KASIH RAMADHAN, RUMAH AMAL LIMPAHAN KASIH, PUCHONG .... dr pihak FP yg menghadirkan diri, Kak Azue, Wawa, Pidah & aku la...
yang lain2 x dpt menghadirkan diri sbb masing2 dah ada plan yg x dpt dielakkan... x pe la kita jumpa di sana je nanti ye.....

Aku pun nyaris2 menguzurkan diri sbb hubby aku kepenatan.... masa tghari tu tya dia kata 50-50... aaaaa.... aku nak p jumpa geng FP sbb aku dah lama x join diorang... bila balik ptg tu aku tgk dia cam keletihan... sian pulak.... aku diam kan je la... x pe la kalau x dpt p pun x pe la... tp lepas berbuka dia kata "hah p siap, kata nak ke Bangi" ... Aku apa lagi... cpt2 solat maghrib terus siap....

Masa aku sampai wakil SFC dah ada, tp aku x kenal diorang... so aku jenjalan la kat kedai2 berhampiran... hubby aku just drop aku kat situ pehtu dia p terawih kat masjid berdekatan... tu yg aku x de arah tu... alih2 jalan2 kat kedai belakang JM tu.... saja jalan2... x lama tu kak azue sampai.... lepak2 ngan dia & wakil SFC, pehtu Pidah & Sarip, Wawa & "Kapten Kapal Korek" dia lak sampai

Dah sudah bincang2 tu kitorang ke Tasik Idaman lak makan ikan bakar... mulanya aku memang x tau tmpt ni rasa cam x pnh sampai tp bila dah sampai rupanya aku pnh sampai sini tp waktu siang la.... kedai2 x bukak peh tu x semaju skang ni.... yg p makan ikan bakar ni aku + hubby, kak azue + abg alim & pidah + sarip.. memang sedap... kitotang makan ikan talapia bakar... besaq ikan dia... pueh hati laaa..... lepak2 jap.... pastu balik sampai umah pkl 2 pagi... pkl 5 dah kena bangun sahur... huhuhu malehnya nak bangunnnnnn.... nak tido lagi..... huhuhuu bangun dlm keterpaksaan....

hehehe tahun ni byk gak e-kad raya aku dpt dr kawan2 FP, walaupun korang x suruh aku ambik aku ambik gak heheheh kad raya aku lom buat lagi... kalau rajin aku buat kalau x rajin aku ronda je FP korang mintak maap.. boleh gitu??
Kad2 raya kawan2 ni akan ku gantungkan utk N3 khas nanti.... sabar ye kengkawan... aku dah save dah kad korang tunggu nak gantung je....

Layan la gambo xtvt aku baru2 ni.... check it out.....











*****************************************************************************************************

Award untuk N3 JALAN MENJENGAH KPM BERANANG diboloti oleh Si Salleh - http://salleharon.fotopages.com yang kiut miut ni... hah Saleh... ko ambik & gantungkan kat umah ko ye.... nanti akan nyusul kad raya pulak... itu pun kalau aku rajin nak buat kad raya hehehe .....



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net