Noor Faizah's FotoPage

By: Iezah Azizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Aug-2009 21:30 Email | Share | | Bookmark
Birthday Dana @ R&R Kinrara, Puchong

 
 
 
Salam semua sahabat....
Hmmm foto ni minggu lepas punya xtvt...
Hari Khamis (malam keliwon) 13 Ogos 2009, lebih kurang jam 9.00 malam, R&R Kinrara....
Ari Rabu, Kak Azue sms tya nak join x birthday Dana...
aku on je, so diorang buat potluck, masing2 bwk la sorg sikit makanan,
yang aku memang x tau nak bwk apa, ingat nak buat cucuq udang...
tp balik pun dah malam, x sempat la... alih2 aku beli buah dokong je....

So aku berjanji ngan Mira nak saing sekali sbb aku x tau tempatnya di mana,
sian Mira kena tunggu kitorang, sori ek Mira buat korang tunggu kitorang.....
cuba sedaya mungkin nak on time tp x berjaya gak....

Ni dr kamera En. Hubby aku, dr kamera aku ada, tp aku dh terdelete all, huhuhuhu...
tu la dia nama je pegang kamera bertahun tp function x tau2 gak...
sib baik kamera En. Amin ada.... tp dia x ambik lak wajah Dana solo...
semuanya ramai2... maka x byk la gambar budak cute itu.....

Ok la Dana yang cute miut, comel lote...
Kak Iezah & Abang Amin nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY TO DANA....
Semoga dengan pertambahan usiamu ni dik akan mematangkan lagi dirimu
dilindungi Allah Taala dr sebarang kesulitan hidup,
moga dikurniakan Allah rezeki yang melimpah ruah & kesihatan yang baik... Aminnnnn......

Malam tu jugak time kami bersuka ria, bergelak ketawa menyambut birthday Dana, kami menerima berita sedih....
keluarga Pau @ Nurul Fauzana telah kehilangan Nenda tercinta..
TAKZIAH DARI KAMI PAU, Semoga roh NENDAmu ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman....
Al-Fatihah

Quote:
Dikesempatan ini juga aku nak ucapkan selamat hari lahir buat
RINNA, PIDAH, EAYDA & MALASZ,
semoga hajat & impian kalian dimakbulkan Allah, aminnn














*****************************************************************************************************

Ok here we go, penerima award untuk N3 FLORIA, PUTRAJAYA 2009 dipegang oleh BRO JEFF ~http://ambig.fotopages.com




Wednesday, 12-Aug-2009 22:57 Email | Share | | Bookmark
Floria, Putrajaya 2009

 
 
 
Salam semua.... OK ke semua? Harap2 semua teman2 sihat la hendaknya..
N3 kali ni aku baru nak publish pasal FLORIA, org lain semua dah tepek, aku je yang ketinggalan tren.... Besa la bila penyakit M melanda diri... hehehehe... lgpun PC aku wat hal baru2 ni... tah apa sakit tah x leh nak on, sib baik adik ipar aku ada, dia tukang repairnya...

Okla sambung cite.... hampir seminggu Floria berlalu.... sebenarnya aku malas nak g sini sbb keadaan cuaca yang panas + ngan org ramai, tetambah aku ni yang berisiko tinggi nak dpt penyakit ni... nauzubillah....

Hmmm...... tp sian pulak kat En. Hubby, dia hantar aku ke opis utk OT, tunggu hingga aku selesai keje.... besanya lepas dia htr aku dia balik umah dulu, ptg baru jemput balik, tp sbb dia nak p FLORIA ni, dia sanggup menunggu.... cian diaaa...... Aku keluar opis jam 3.30 ptg...

Tapiiii aku x lama kat situ sbb aku x tahan panas, lgpun badan x sihat & x selesa, aku gesa hubby aku balik cepat... hehehe aku bkn apa, takut gak pd penyakit yang menular skang ni... konon nak pakai mask, tp mask tinggal dlm kete lak..... yang buat aku x semangat adalah keadaan bunga tu sama... byk dah layu, so aku pun layu gak la nak hayatinya, hehehe lain kali p 1st day baru la segaq bugaq bunga2an tu, warna pun cantik lagi.... peringatan untuk diriku... hehe

X pa la jom layan gambaq jom.....












*************************************************************************************************************
Penerima award kali ni IMAZAM ~ http://matdesigner.fotopages.com untuk N3 SESSI PEMBERSIHAN SAWANG & WEDDING AYU DI KL, aku x de wajah Imazam ni, so aku ambik header ajelah.... Antara photographer yang aku suka tgk hasil kerjanya.... so kengkawan jemput2 la ke FP beliau....






Friday, 7-Aug-2009 20:13 Email | Share | | Bookmark
Sessi Pembersihan Sawang & Wedding Ayu di KL

 
 
 
View all 4 photos...
Salam persahabatan buat teman2 alam cyber ku..
waaa dah lama x apdet FP ku ni, dah ada la 2/3 ekor tarantula kat sini,
bro Layman sempat x snap gambar tarantula kat sini hehehe ...

Sejak 2/3 ari ni aku kureng sihat sikit mungkin sbb cuaca kat luar yang jerebu,
pastu takut ngan penyakit2 yang dok menular dunia skang ni...
ish naik risau gak la mintak2 la dijauhkan Allah Taala penyakit tu
pada keluarga & sahabat2 aku... Aminnn

Ok la malas nak bebel panjang lebar, biarla gambar2 ini menceritakan segalanya...
ini gambo Ayu jiran sekampung aku lg, tp kenduri menyambut menantu pulak.... ok layanzzzz














*************************************************************************************************************

Untuk N3 KENDURI AYU, JIRAN SEKAMPUNG,
sahabat ku Pau http://fauzana78.fotopages.com berjaya mencopot 2 kali berturut2 utk pengomen pertama...
Pau ambik award ni ye... gantung molek2 kat dinding FP ko ek...
TQ x jemu2 singgah FP den ni haa nanti mai lagi tau.... love u mmuah...





Tuesday, 28-Jul-2009 12:13 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Ayu, Jiran Sekampung..

 
 
 
View all 6 photos...
Sabtu 25/7/09, kami balik pahang... sbbnya jiran sekampung aku Ayu kahwin, teman sepermainan aku masa kecik dulu..... dia nikah ari jumaat... x dan la aku nak ambik gambo dia nikah sbb jumaat En. Hubby keje, so ambik gambor sanding je la... gambo sanding pun x sempat nak ambik gambo dia pakai gaun sbbnya aku dah balik umah mak ayah aku time tu.... heheheh bukannya jauh pun umah dia ngan umah mak ayah aku.. selang sebuah je....

Meriah gak majlis dia... almaklumla anak tunggal perempuan dari 3 beradik kandung... kalau adik tiri (bapak sama mak lain) tu ada la 2 org lg pompuan tp tecik2 lagi.... semua gambo2 ni dari kamera en. hubby... kamera aku ada dlm beg malas aku nak ambik gambo... hehehehe en. hubby la ke hulu ke hilir walaupun dia bukan OP... lgpun kengkawan apa salahnya..... Sabtu ni 1/8/09 umah nyambut umah pengantin pompuan pulak........ nak tgk gambo2nya yang lain leh la jenguk FP hubby aku... nanti dia update... aku ambik sikit je....










Ni ada sikit gambo aku kat karnival di Temerloh, aku x tau la apa nama karnival ni ala2 cam uptown pun ada tp siang hari... & gerainya pun x byk... aku lak dlm mood kureng sikit time tu sbb lapar... dah menggigil pala lutut aku dah time tu.... , so yang ni muka aku je la... kami singgah Temerloh masa on de way nak balik KL, kebetulan adik aku si Naqiah & kawan dia nak tumpang sampai Temerloh.. tu yg masuk Bandar Temerloh... kalau tak kami straight ikut highway je....




************************************************************************************************************************************

Award utk Pau http://fauzana78.fotopages.com kerana berjaya mencopot 1st place kat N3 MAKAN ASAM PEDAS & ICE AGE 3... meh ambik award den ni pau tempek kat FP kesayangan mu itu.... den dah payah nak copot FP ko.... dah ada penyerang hendap yang siap sedia mencopot...



Friday, 24-Jul-2009 08:35 Email | Share | | Bookmark
Makan Asam Pedas & Ice Age 3

 
 
Salam semua....
Wah sejak berpantang ni memang x de peluang nak kluar jalan2.... kena kuarantin hahaha .... tp aku mana tahan dok umah lama2.... dok merengek kat hubby ajak kluar... akhirnya dpt gak kluar g tgk wayang kat peberet panggung kami la MBO ampang pada hari Rabu baru ni... cite yang ditengok seperti tajuk di atas lah... ICE AGE 3...

Aku bab2 cite kartun ni memang aku minat... tp ice age ni aku mula minat sgt2 bila aku tgk anak2 sedara aku si Qaseh & Asyraf suka... pandai pasang sendiri CD pastu dua2 beradik dok atas sofa sambil nonton... memang diorang diam je tgk cite tu... kadang2 ketawa sama2... macam paham ....

Ok la sambung....
Kami tgk tayangan pukul 8.45 mlm, kiranya dlm pkl 7.00 mlm terus kluar sbb takut jalan jem & takut x sempat nak dpt tiket utk tayangan 8.45 tu... kang kalau ambik yang lambat, lambat pulak habisnya, En. Hubby keje esoknya kang penat pulak....

Lepas dah beli tiket terus kitorang cari surau nak solat maghrib, tgh2 cari tu jumpa la surau kat taman dagang.... kitorang park kat depan kedai makan sebelah surau tu... perut lak memang lapar... lepas solat terus lepak kedai ni... aku nampak ada kedai asam pedas... tetiba teringin nak makan.... padahal aku bkn la peminat asam pedas... tp bila teringat time makan asam pedas ngan TKB aritu teringin pulak.... so kitorang makan la kat situ cuma en. Hubby dia makan nasi goreng pattaya....

Yang kelakarnya aku dok snap2 gambo, owner tu pandang je... x lama lepas tu dia dtg tanya,

" napa ambik gambor kedai asam pedas ni?"
"hehehee... saja pakcik, nak tunjuk kat kawan2 mana tau ada yang nak datang sini" ...

tp aku x tau la nak rekemen ke x, sbb aku x tau keenakan asam pedas cam mana... heheheheh aku tau makan je... agaknya pakcik tu takut kot, tah aku ni org kementerian kesihatan ke Majlis perbandaran ke...

Dah sudah makan maka berangkat la kami ke MBO.... hmmm ada lagi yang sleknya kat dlm panggung... memula masuk barisan kerusi kami ni aku & en. hubby la... dok dkt dgn aisle... pastu dtng lak 2 org pompuan ni, ngan baju kurung, agaknya baru balik dr keje terus dtg sini, dah dia nak lalu kitorang bg la ruang, dipijaknya kaki aku, pastu x reti nak say sori ke apa ke... hangin btl aku... sakit woooo.... ok la lagi.... tapi betapa x senonohnya pompuan2 ni... dia buka kasut dia dia dok bersila atas kusi... aduhhhhhh aku yang dok selang 1 kusi pun berbau ... nikan pulak hubby aku yang dok sebelah dia ... uwekkk... . boleh pulak di halanya ke kitorang.... cait!! memang panas!!!

Whatever pun kitorang enjoy movie malam tu... dpt tgk 3D lg best......ok la layan je la gambo2 ni...












**********************************************************************************************************************************

Pemenang Award utk N3 KERINDUAN X TERHINGGA PADA.... SHAGGY, dicopot oleh PAKCIK PI http://pemancingikan.fotopages.com lagi... Tahniah pakcik..... rajin2 la singgah sini lagi....ambik award ni pakcik tepek kat umah pakcik





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net