Noor Faizah's FotoPage


My name: Iezah Azizam
My Fotopage: http://faimin97.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: Digital Ixus 801S
Canon
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mr Judd
Latest entry:London In A Day..
View this Fotopage entry
MIESHA JEPT
Latest entry:Ahmadenijad
Hari Sukan. Masa nie umur 6 tahun View this Fotopage entry
Ahmadenijad di barisan belakang sebelah kiri sekali.
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
MIN HASHIM
Latest entry:SEPI
..salam .. Semuanya tentang sepi ini..malam yg sepi tanpa suami..malam yang sepi tanpa anak2 dan malam yg sepi tanpa rakan yg sentiasa bertandang bertanya kabar berita di facebook..sunyi suasana di luar..sunyi dari riuh anak jiran tetangga..sunyi dari sorakan kemenangan euro..hiii.. View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Bunga Lama Retro
Rasa2 mcm ni pokok bunga yang tumbuh dalam semak zaman dulu2... View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
Ima Zam Designer
Latest entry:Long Leave..........
http://imazamdesigner.blogspot.com/(Ima Zam Blogspot) http://www.facebook.com/imazamdesigner(Ima Zam Facebook) selepas ini saya banyak update imej diblog diatas dan facebook sahaja...maaf kerana masa begitu terbatas untuk update semua kerja dalam satu masa View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
de nuanza
Post by nuanza on Tue Feb 02, 2010 View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
azizul ishak
View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
thabit ahmad
Latest entry:Mahabbah Cinta di Teluk Senangin
Bila semua kerinduan bersatu.... semua rasa seolah menjadi satu... View this Fotopage entry
rindu
Ayah n Mama
Latest entry:Nana Darjah 6-UPSR..
Wajah terkini Nana... :-D Foto2 utk pendaftaran UPSR dan KOKO sekolah... :-> (Via NOKIA E72 and Studio Gembira,S3) Ayah ;-) View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
RnZ Photo JB
Untuk mendapat keterangan lanjut & salinan pakej sila klik - http://rnzphoto.blogspot.com/ atau hubungi talian h/p 013 7766593 - Ramlan Hj A.Rahman http://s04.flagcounter.com/more/ICuD() View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Lucas Ribeiro Gracia
Latest entry:Cadiz
View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
JuhaLens Studio Fotopages
View this Fotopage entry
Littlestars Studio Photography
ADAN & AIZAH View this Fotopage entry
Yusuf Arifianshah
Latest entry:Pixlensa is Photography!
Mulai 2011, segala foto-foto terkini akan di'update'kan di offiial blog->http://pixlensa.blogspot.com Harap maklum. Feedback anda amat dialukan.. Terima kasih. :-) Pricipal : Yusuf Arifianshah Contact no : 012 6043456 View this Fotopage entry
Filipino Market Kota Kinabalu
NorAsmah Isahak
P JALAN2 KAT MELAKA... FIRST TIME AS SAMPAI MELAKA , SERONOK RUPANYA MELAKA NI.. BANYAK TEMPAT2 SEJARAH... INSYAALLAH KALU ADA REZEKI AS AKAN SAMPAI LAGI MELAKA... TAK SEMPAT AS NAK PERGI BANYAK TEMPAT, SBB ABAH AS TETIBA JER DISERANG SAKIT JANTUNG... KENA LA TAHAN WAD 3 HARI 2 MALAM.... ABAH DISERANG SAKIT JANTUNG, KENA TINGGAL KAT HOSPITAL BESAR MELAKA 3 HARI 2 MALAM.... View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
Nor Yusmirdah Mohamed
Latest entry:Batrisya's Graduation Day
Time for Batrisya to perform the Hafazan Ayatul Kursi Close up.. it's my daughter! :) Papa, Rafhana & Mama tgh tgk Batrisya perform Convocation Parade Batrisya melangkah di pentas graduasi dgn alunan muzik gamelan.. tiba2 mama pulak yang terharu :D Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara gading... MAMA SAYANGGGGGG KAMU! :) with her best friends Little Caliphs Puncak Jalil.. thn dpn dah darjah satu anak mama.. huhu :-D View this Fotopage entry
Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara g
Mizz Ekram
Latest entry:aBoUt mE!!
New Entry kat bawah yer.... View this Fotopage entry
Azahairi Abd Aziz
Latest entry:Faizal Weddings
http://www.flickr.com/photos/azahairi/4818613292/() http://www.flickr.com/photos/azahairi/4818613292/(Nice smile) by http://www.flickr.com/people/azahairi/(zaxlroses), on Flickr http://www.flickr.com/photos/azahairi/4818989378/() http://www.flickr.com/photos/azahairi/4818989378/(Faizal Weddings) by http://www.flickr.com/people/azahairi/(zaxlroses), on Flickr View this Fotopage entry
Nana Family
Latest entry:Bezday ena & mum...
ari2 ktorg stu fmily g mkn kt pizza hut...dinner ni pn smpena nk celebrate bezday mak n ena...mak 14hb sept...ena 24 sept...ptg tu bli kek coklat kt king's...mlm tu pkul 8lbih ade kt sne...gmbar pn tak byk yg ambil...sbb msing2 igt nk mkn je kn...gmbr pizza pn xde...xpela nk wat cmne...jnji prut knyang kn...so hepy bezday both of u...smoga pjg umur dan mrah rzeki... bezday cake...yummy... hepy bezday mum & ena... View this Fotopage entry
sbahagian dr order kmi...
kasih klasik
Latest entry:::Aidilfitri part 2::
Salam Ok kita sambung raya part 2 pulak… Malam tu jugak kami anak beranak ni balik ke sabak bernam.. Sabak bernam ni umah embah (nenek) aku…orang jawa..hehehehe ;-) ;-) Setiap kali raya mmg kami akan berkumpul kat sane… Aku tak balik n9 pun..sbb mak aku pun balik kg dia ni.. :-D mak dan arwah abah aku sekampung okeyyyy....LOL LOL LOL Sampai kajang dalam kul 2.30 pagi…singgah umah jap… Letak baju kotor…mak aku pn tunggu kat situ.. Selalu mak aku dgn abg aku lepas sembahyang raya teru... View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
deida gepren
Latest entry:Berbuka @ One World Hotel, Damansara
Berbuka Kat sana bersama2 ofismet aku yg sengal termasuk lah aku yg sengal wahahah. RM98/person.. a bit pricey tp SGT LAH PUAS ati ekekkeek. LOL View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Irfan Syah
Latest entry:Umah baru..
Lamanya tak menatap FP ni, dh bersawang sgt dah pn..raya tahun ni sambut ala kadar je coz ibu pn kurang bsemangat dgn berat badan yg tak turun lps abis bpantang..waaa :-( :-( sedih sgt..tp pegi berhari raya wat dek je la wpun dlm hati mmg bengang gile coz baju raya last year tak muat, ye la sll nya baju last raya kita akan pakai pada 2nd raya thn ni plak..so thn ni kena beli baju raya 2 psg la..sib baik MIL sponsor sepasang..:-D aminn .. raya ke-5 mmg hari yg ditunggu2 la coz dh nak btolak balik ke Melaka... View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
nurulaishah n nauFaL salihudin
Latest entry:biRthDaY pArtY cHe aDnee
sEmalam birthday che adnee antara staf 1 ofis ngan mama r...kita orang juz sambut makan kek je semalam...coz ari nie baru la wat jamuan..lg pun ari jumaat rehat pjg sket..leh mkn lama-lama sket...che adnee nmpk ceria je bla kita wish kat dia...dia dpt bnyk adiah...besala org lama dh kejakan...ermmm..sedap tgk kek dia...x banyak icing sgt....pape pun HAPPY BIRTHDAY CHE ADNEE SMOGA PJG UMUR & D MURAHKAN REZEKI View this Fotopage entry
aziz salleh
Latest entry:ISKANDAR & HUSNA
View this Fotopage entry
norulmaziah mokhtar
Latest entry:selamat pengantin baru
22 dan 23 mei aku dapat job untuk make up org kawen.... selamat pengantin baru buat khamisah n murad! layan je la hasil tangan ku seperti berikut ekk... :wave: :wave: View this Fotopage entry
WaWa BouTiQuE
Latest entry:Upgrade
Butikwawa telah pun diupgrade yer kawan-kawan smua..... Jom singgah kat http://adhwafashion.blogspot.com plak Terima kasih atas sokongan kwn2 selama ini... View this Fotopage entry
jun isma
Latest entry:Majlis Perkahwinan Member Se'opis.
Entry aku kali ini berkaitan dengan Majlis Perkahwinan member aku Nurul Ain.Tapi sebelum tu aku nak minta maaf bebanyak kat korang suma kerana Fotopages aku nie kejap ada, kejap tak ader.Dah macam biskut lak..Bukan aku malas nak update.Tetapi sebagai wanita yang bekerja dan mempunyai tanggungjawab terhadap suami dan anak2 membuatkan aku tak mempunyai masa yang banyak untuk aku mengadap depan PC walaupun sesaat. 5.00 - 7.00am - Mandi,sembahyang,gosok baju,siapkan anak,sediakan bekal anak. 7.00 ... View this Fotopage entry
Farah Dilla
Latest entry:Happy Mother Day bt ibuku Tercinta
Assalammualaikum member2 FP sekelian...... Terlebih dahulu farah nak ucapkan selamat Hari Ibu buat ibu2 yang tercinta.. Macam nak buat surat plak...Heehee Sebenarnya farah nak ucapkan berbanyak terima kasih buat kak iezah bab sudi kongsi ilmu macam mane nak bagi mantap lg FP farah ni.. Thank berbanyak (sayang Akak) :-D :-D .. Farah pun nak ucapkan Selamat Hari Ibu Buat Ibu tercinta HALIMAH BINTI YAAKOB semoga mak tabah menghadapi dugaan yang datang, Jaga kesihatan sama tau dan Kak sayang sangat... View this Fotopage entry
norry abby
Latest entry:4th Anniversary
Alhamdulillah, 13 Mei 2010 genaplah 4 tahun perkahwinan kami. Ni kek yang saya buat sempena anniversary kami Ni pulak gambar masa gi kelas kek and cupcake.. Ni pulak coklat, sangat seronok buat coklat disamping jadi my part time now Naim pulak sekarang 20 bulan n pandai macam2.Sangat comel. kenkadang penat nak melayan . Dah pandai cakap macam2, suka tengok citer upin dan ipin, suka tengok zikir kat astro oasis, faham apa2 yang kita cakap, kalau semayang siap mulut ... View this Fotopage entry
apple hijau
Latest entry:MATAHATI RAKAN-RAKANKU
Ni adalah gambar anak-anak kepada rakanku yang sungguh cute... View this Fotopage entry
Nur Faiqah Dayana (Anak Hamidi)
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
Suaq PDS
Latest entry:burung...
ronda2 carik burung...jumpa burung ni... nama dia tak pasti... :-> View this Fotopage entry
Sofea Shah
Latest entry:Historical Malacca
:-) Jom...http://sofeaann.blogspot.com ... LOL View this Fotopage entry
alfahanum md yunus
http://www.glitterfy.com/() assalamualaikum... jangan jemu ye... kakak asyik tunjuk roti jer... memang selalu kene buat roti nih sebab kat sini tak banyak kedai jual roti yg macam ni... selera kita orang msia mane nak sama dgn orang sini... dok sini lah baru tau buat roti... kalau kat msia boleh beli je... roti kacang merah cara 1. sediakan doh ban manis asas (resepi seperti di bawah) 2. bahagikan doh kepada 50g sebahagian bentukkan menjadi bebola dan biar selama 10 minit 3. canaik... View this Fotopage entry
shaniah rohani
Latest entry:Pindah umah...
Dah totop dah umah nie... dah pindah umah baru.. Sila lar ke umah baru yer... :-D View this Fotopage entry
Nor Haslinda
Latest entry:!!Linda nak pindah Umah!!!..www.kaoricake.com.my/blog
Dengan berat Hati Cheq nak bagitau kekawan yang Cheq tak mau dok sini dah...nak pindah umah baru..bukan banglo tapi umah kerajaan(rumah beli skim bantuan LOL ) yang lama cheq letak barang tapi tak duduk.. Sume cerita kek dan apa-apa yang cheq nak cerita...cheq letak kat sini..kalau sudi singgah la...ekonomi teruk ..tadak "housewarming"..cuma baca doa selamat ja.. :-D http://kaoricake.com.my/blog/ To all my dear friends..its a been a while I've been dipping my virtual ink to record my baking and inte... View this Fotopage entry
Tini's
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
Haziera Mat Husin
Latest entry:JALAN2 SAMBIL KERJA...
1 ~ :arrow: aku baru sampai dari KL...so lepak jap ngan boss aku..hilangkan penat...bilik ni besar n selesa (B-Suite, Bayan Lepas)... 2 ~ :arrow: time ni on the way hotel...so berhenti minum n makan char kew teow n rojak buah...best!!!...kat belakang tu adalah Pulau Jerjak..tempat perlancongan kalau nk g sana naik feri RM10 jer... 3 ~ :arrow: waktu nie time nk balik ke kl...mtk tolong pramugari ambik gambar kitaorg sebelum flight berlepas...pergi balik dapat naik airbus...best beb!!! 4 ~ :arrow... View this Fotopage entry
mohd azhari azizan
Latest entry:MERDEKA
View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
EpeT Punye Tempat
Latest entry:2008... Satu kenangan...
banyak peristiwa berlaku tahun nih.. suka duka.. manis masin pahit kelat.. masam.. huh.. banyak jgk peluang capture gambar.. sekadar kongsi apa yang berlaku tahun 2008.. LAMAN 2008.. Fireworks Competition - Putrajaya.. Team China Teluk Cempedak... KLPF 2008... pertama kali ke Tawau, Sabah.. Saturday Day Fever..versi Aidil.. :-D 8-) $-) nanti tambah lagik... View this Fotopage entry
anuar rafizan
Latest entry:Nakheel beach
View this Fotopage entry
Lily Satrina
Latest entry:"Strike A Pose"
View this Fotopage entry
adeline lin
Latest entry:RYAN ROONEY INJURED...
HUHUHUUU KSIAN RYAN. JATUH PLAK DARI STOLLER ARI TUH. LUKA KAT KEPALA. PAGI JATUH MALAM TERUS DEMAM. LELAKI KENA KUAT. View this Fotopage entry
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Yus Fida
Latest entry:D luv of nature...
Di suatu petang, dengan masa yg agak terhad (sebab hubby nak masuk shift keja malam)...kami dtg bersenang lenang kat sini. Patutnya, kalo org lain dtg sini petang2 minggu mcm ni mesti sbb ada xtvt jogging atau pun sessi beriadah bersama keluarga...mmg ramai org kat sini, tapi kami dtg dgn senang lenang gitu sbb nk cr tempat lepak makan kerepok lekor ajer.... LOL Taman Tasik ni luas sangat, kiranya kalo x berjongging pun...berjalan-jalan round pusing tasik ni pun boley berpeluh sakan. Kali ni... View this Fotopage entry
kek pengantin
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
nor aini
View this Fotopage entry
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
effa zainaldin
Latest entry:-=[[ Our Junior!!~ ]]=-
salam... Aku telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki, seberat 3.5 kg di Hospital Kuala Lumpur pada 7 Disember 2007, jam 11.48 malam. Bayi tersebut telah diberi nama Muhammad Areef Nashrullah b. Hairul Rizal. Hari ni (17/1/08) dah 41 hari usia Areef.. ni gambar Areef, untuk tatapan anda.. ;-) View this Fotopage entry
-=[[ Areef 40 hari.. ]]=-
Aummchak Photography Aummchak
Latest entry:Nurul Azwa & Jozuan - Wedding - Melaka - dis 2008
akad nikah : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=68 Sanding + Outdoor : http://aummchak.com/gallery/index.php?x=browse&category=69 malas nak taip taip sape nak tau lebih pegi kat sini www.aummchak.com Mr.Arel (founder/senior photographer) www.aummchak.com media designer & photographer 012.344.57.99 View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
mia akina zahir
Latest entry:aku kembali
lama giler tak hupdet fotopages ni.... kijer belambak....akhirnya terbuka hati n mataku nak penyelarasan fotopages ni.... gambo ni aku amik pada 23 april aritu....sblm adik ku ini wat operation tulang belakang....kerana 'slip disk' (ejaan betul salah aku tak tau..huhu...) aku yang make up n amik gambo dier secara baring ( dier la yang baring bukan aku....) ada byk g...tp ni jer yang sempat aku up.... gambar2 aku skunk ni kebanyakan dah pakai namaku sendri.... jarang dah guna mia_akina or boodak-... View this Fotopage entry
rizan saad
Latest entry:Versi Kutuk Mengutuk & Laknat Melaknat....
Fotopages berasal dari ISRAEL Laknatullah...itu yang aku difahamkan....dengan perasaan marah, kecewa dan sedih, aku menggunakan ruangan ini untuk mengutuk kekejaman yahudi ke atas umat ISLAM Palastine... http://www.tembeling.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/fotopages.jpg View this Fotopage entry
izan khalit
Latest entry:FIZAH & SHAIFUL (TELUK INTAN)
View this Fotopage entry
intan sakinah
Latest entry:my 1st cupcakes
View this Fotopage entry
PaMee CliquE
Latest entry:majlis pertunangan izyan (kuala ibai, tganu)
View this Fotopage entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
nurul shaik
View this Fotopage latest entry
UKiR PHoToGRaPHY
Latest entry:LAMA TAK LOGIN FOTOPAGES NI...
Setelah sekian lama aku tak login fotopages malam ini tergerak hati nak tgk balik hehehe, tak sangka sevey dimana aku upload gambar untuk pamer di fotopages ni dah ok rupa nyer, semua picture-picture lama aku dapat di lihat kembali hehehe... Apa pun kawan-kawan boleh melihat gambar-gambar terkini dari saya di www.ukir.com.my atau terus sahaja ke facebook saya...Tengkiu all... Search My Facebook By : By Email : azahar_81@yahoo.com By Name : Azahar Ukir Tengkiu To All Azahar Rosli UKiR Produc... View this Fotopage entry
kuyahs touch
Latest entry:Miss uols!!!
Salam semua........... Rasa dah berbulan2 x update FP nie.. coz of a lots of problem.... macam2 lah..... dengan laptop skrin cracklah, anak masuk wad lah, boleh dikatakan macam2lah tapi kalau nak cite x bual lah keje lain gamaknya....maybe next time lah sy berkongsi ngan teman2... rindunya dgn teman2 FP nie... dah lama betul x singgah mana2 fp Jomlah layan gambar skit2... Sebabnya jadi PNEUMONIA nie adalah disbabkan mula2 dia demam, batuk n then dia nie x nak makan ubat... so demamnya x baik2 ... View this Fotopage entry
unknwn huhu
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016